HTML

Jordánia-Izrael

2009. nyarán ismét Jordánia és Izrael kerül terítékre. Élményeimet igyekszem megfelelő objektivitással, de talán fogyasztható módon Veletek megosztani. 2009. július 3-án éjjel overkill...

Friss topikok

Linkblog

Hetfo az ovarosban

2009.07.06. 21:39 ariel21

A tegnapi viszontagsagos hataratlepes utan, ma reggel8-ig engedtunk magunknak pihenot. A reggelit a teton fogyasztottuk. (Fonottkalacs, sajt, turo - a vajat Erzsi elrejtette :-) Terv szerint igz\yekeztunk nemi shekelhez hozzajutni (ATM-et kerestunk), majd a kovetkezo feladat az izraeli sim kartya beszerzese. Nem volt kisebb feladat, mint az penzkivetel az automatabol. Azt gondolna az ember, hogy a mai vilagban egy propaid kartya ripsz-rosz meg van, igen de nem Jeruzsalemben. 1/2 12-re sikerult, miutan bejartuk a Ben Yehuda bevasarlo utca es kornyeket. Faradsagunkat a Ticho haz hus teraszan egy fantasztikusan finom grapefruit le mellett enyhitettuk. Majd a Kert, Kiraly sir, a Szent Gyorgy katedralis szerepelt a listankon. Idaig jutottam, letelt a 10 perc es harman orditanak a fulembe jelezven, hagyjak teret masnak is. Igy folyt. kov!!!!!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jordania-izrael.blog.hu/api/trackback/id/tr11230768

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása