HTML

Jordánia-Izrael

2009. nyarán ismét Jordánia és Izrael kerül terítékre. Élményeimet igyekszem megfelelő objektivitással, de talán fogyasztható módon Veletek megosztani. 2009. július 3-án éjjel overkill...

Friss topikok

Linkblog

Vannak hianyossagok

2009.07.06. 22:34 baphomet

Ma egesz nap maszkaltunk a varosban. Nem talaltunk sokaig sim kartyat, asztan a kinezett latnivalok voltak zarva vagy majdnem zarva, szoval ez a Jeruzsalem egy rohanas es szivas, mivel majdnem minden zar du. 5-kor. Hulyek ezek. Internet cafe annyi sincs, mint Nepalban egy faluban. Elkepeszto. Viszont felfedeztem az ovarosban a ket helyet, ami majd eselyes lehet, de persze cask holnap ,mert nehogymar ilyen keson nyitva legyen, elvegre Koran kelnek ok, mar legalabb 10-kor. Most a hostelbol irok, ahol mar varnak a netre, baromi idegesito, ugyhogy a beszamolo ezuttal is kesik.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jordania-izrael.blog.hu/api/trackback/id/tr711230900

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása