HTML

Jordánia-Izrael

2009. nyarán ismét Jordánia és Izrael kerül terítékre. Élményeimet igyekszem megfelelő objektivitással, de talán fogyasztható módon Veletek megosztani. 2009. július 3-án éjjel overkill...

Friss topikok

Linkblog

Azóta történt - utazni szándékozóknak fontos!!!

2009.09.01. 16:34 baphomet

Az Index Jordánia-topicjából másolok át egy hírt:

Aki Jordániából szándékozik Izraelbe látogatni, nagyon körültekintően válassza meg a határátlépés helyszínét, ugyanis újabban az Allenby-hídon átkelőknek már csak korlátozott vízumot adnak, amely csak a Palesztin Hatóság által ellenőrzött területekre érvényes, Izrael többi részére nem.

Infó itt magyarul: globusz.net/node/2803 és angolul: redressnewsblog.blogspot.com/2009/08/palestinian-authority-only-new-israeli.html

Mi még megúsztunk nyáron és a King Hussein/Allenby-n átmenve, és simán húztunk befelé Izraelbe.Ez most nem biztos, hogy így van, tehát az ajánlott átkelők: az arabai (Eilat-Aqaba) és a Sheik Hussein híd.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://jordania-izrael.blog.hu/api/trackback/id/tr661353232

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Om Yasmeen · http://www.aqabai-mindennapok.blog.hu 2009.09.01. 17:12:58

Feltétlenül tájékozódjon utazás előtt aki Izraelbe készül: nagykövetségen, nemzetközi utazási fórumokon mint Lonely Planet, Tripadvisor, stb.

baphomet 2009.09.01. 17:49:59

@Om Yasmeen: Jaja, ez így van. Nagyon szar dolog, ha az ember a cél előtt bedugul.
süti beállítások módosítása