HTML

Jordánia-Izrael

2009. nyarán ismét Jordánia és Izrael kerül terítékre. Élményeimet igyekszem megfelelő objektivitással, de talán fogyasztható módon Veletek megosztani. 2009. július 3-án éjjel overkill...

Friss topikok

Linkblog

Petra - aldozati magaslat

2009.07.24. 21:27 baphomet

Voltam mar tobbswzor Petraban, de nem jartam meg a talan legszebb helyen, az aldozati magaslaton. Ma sikerult. A labamat lassan kezdem erezni, fordulni meg csak egesz testtel tudok, de a Valentine Inn fantasztikus, ezertalas svedasztalos vacsoraja segit a felepulesben. Hamarosan 4-en leszunk, insallah. Szlavi es Kati holnap bemutatjak, hogy alvas nelkul hogyan lehet (lehet-e) Petraban hegyet maszni. MI Gabival azert konzervativ modon raalszunk a dologra. A kalandokat lehet, hogy egy olcsobb helyen reszletezem. Itt csillioban kerul minden, ami nagyban visszafogja az iraskeszseget.

Uzenjuk mindenkinek, hogy egyelore nem vagyunk sertesinfluenzasak, nem fosunk es nem is hanyunk. Remeljuk, ez igy marad.

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://jordania-izrael.blog.hu/api/trackback/id/tr361266679

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fullánk 2009.07.25. 14:44:59

Azt hittem budget utazás lesz, de ha a Valentine Inn is belefér ebbe, meg az ezertálas buffet, akkor az nemlehet rossz.

baphomet 2009.07.25. 22:35:51

@Om Yasmeen: Meghiszem azt! Baromi jo a kaja, es hozza kis petrai kilatas. Maga a hely tele keleti szonyegekkel es koszos nemzetkozi turisztokkal, szoval telleg jo.
süti beállítások módosítása